Stretchtent kopen

Bosjuweel maakt en verkoopt stretchtenten (flextenten, freeform tenten) uit eigen atelier. Daarnaast zijn we importeur en reseller van verschillende makers uit de hele wereld.

Stretchtenten zijn nog niet zo heel lang op de markt in Nederland, zo omstreeks 2006, en de ontwikkeling van de stretchtent gaat snel. Wij zitten dicht bij het vuur weten uit ervaring wat de (on)mogelijkheden zijn van stretchtenten. Nieuw of gebruikt.

Stretchtent kwaliteiten

Er zijn verschillende kwaliteiten stretchtent-doek leverbaar bij Bosjuweel. Allen met hun eigen specifieke toepassing. Soms volstaat een lichte kwaliteit, bijvoorbeeld voor een luifeltje aan een foodtruck. Voor permanente toepassingen is er zwaarder doek.

Om door de bomen het bos te blijven zien voeren wij 2 kwaliteiten stretchtent-doek. De verkoop van een stretchtent gaat altijd samen met een persoonlijk advies.

Er is ook een ruime keuze aan gebruikte stretchtenten.

Stretchtent toepassingen

Zo flexibel als het doek van een stretchtent is, zo zijn ook de toepassingsmogelijkheden. We plaatsten stretchtenten aan gevels, over steigers, aan containers, als terrasoverkapping.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Stretchtent toebehoren

Denk hierbij aan palen, touwen, karabiners, haringen; de zogenaamde ‘rigging’. Speciale wensen op verzoek.

Stretchtent veiligheid

Onze tenten zijn brandveilig klasse M1/M2 en worden geleverd met certificaat en een opzetinstructie. Indien gewenst kunnen wij de tent voor u opbouwen op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland.

Stretchtent of flextent kopen interessant voor u?

Velen gingen u voor! Wij verkopen stretchtenten aan: particulieren, tentverhuurbedrijven, evenementenbedrijven, foodtrucks, hotels, restaurants, cateraars, cafe’s, outdoor organisaties, U?

Sfeerimpressie

Over ons

Stretchtent-verhuur.nl is een onderdeel van Bosjuweel. Bosjuweel maakt en verhuurt al stretchtenten sinds 2006. We waren zo’n beetje de eerste in Nederland en beschikken als makers, verhuurders en gebruikers van stretchtenten over een schat aan ervaring. Wilt u een stretchtent huren? Zoek niet verder en vraag een vrijblijvende offerte.