Projecten

Van tuinfeest tot aan zakelijke vergadering of bruiloft: Jij bedenkt het en wij realiseren het! Bekijk hieronder een greep van uitgevoerde projecten. Of stel direct je vraag.

Stretchtent projecten

Bedrijfsfeest

Het 25 jarig bestaan van dit bedrijf werd kleinschalig groots gevierd. Een afgehuurde boerderij met boomgaard waarin een festivalcamping werd geplaatst zodat iedereen kon overnachten. Stretchtenten voor catering en podia. In samenwerking met lokale horeca en foodtrucks werd het een onvergetelijk festival style bedrijfsfeest.

Tuinfeest

John en Diny werden 50. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Samen maakten we een betaalbaar plan met stretchtenten, catering en aankleding.

Festival

Zie hier beelden van Oranjewoudfestival, een vernieuwend festival waarbij de beleving klassieke muziek op originele wijze wordt verfrist. Wij voorzagen het gehele terrein van mooie stretchtenten.  

Maar er kan meer

Teamtraining binnen en buitenland, campings, beurzen, terrasoverkappingen, schooloverkappingen, outdoor vergaderlocaties, sportevenementen, en meer en meer..

Over ons

Stretchtent-verhuur.nl is een onderdeel van Bosjuweel. Bosjuweel maakt en verhuurt al stretchtenten sinds 2006. We waren zo’n beetje de eerste in Nederland en beschikken als makers, verhuurders en gebruikers van stretchtenten over een schat aan ervaring. Wilt u een stretchtent huren? Zoek niet verder en vraag een vrijblijvende offerte.